VUIF

 

Vilstrup Ungdoms- og Idrætsforening er en forrygende flerstrenget breddeidrætsforening, hjemhørende i Vilstrup Sogn. Foreningen tilbyder aktiviteter for alle aldersgrupper og sætter en ære i at ha’ fingeren på pulsen, så der hele tiden dukker nye og spændende tiltag op.

De fleste af foreningens aktiviteter foregår i og omkring foreningens klubhus, beliggende bag Vilstrup Skole, hvor der er flere boldbaner og hvor foreningen har to tennisbaner, fire petanquebaner, en beachvolleybane og del i en multibane. Der er ved at blive bygget en mulit-bevægelses-bane og i foråret 2012 kommer der en Flex-fodboldbane.

Til indendørsaktiviteterne bruges skolens gymnastiksal, klubhusets store sal, Næshallen og så er der etableret spinninglokale i forsamlingshuset.

Der laves også en del aktiviteter i det fantastisk ”udendørsrum” som er i Vilstrup sogn – skov, strand, søer og hav.

VUIF er medlem af både DGI, DIF, DBU, JBU, JTF og HIR

Foreningen er 100 % baseret på frivillighed, men tilbyder alligevel en bred vifte af forskelligartet aktiviteter. Hovedaktiviteterne er gymnastik, fodbold, tennis og badminton. VUIF har stor succes med flere såkaldte sms-aktiviteter som Zumba, Step, ACT, LIB og spinning.

VUIF er også arrangør af flere kulturelle tilbud og samarbejder gerne med bl.a. FDF om større events.

 

Se foreningens hjemmeside www.vuif.dk

Foreningens formand Hanne Lene Haugaard formand@vuif.dk eller 74 58 22 72 / 28 30 63 98

 

Der er ALTID brug for flere medlemmer, flere frivillige, flere hænder – eller flere til at klappe J

På gensyn til aktiviteter der bevæger!