Vilstrup Ungdoms- og Idrætsforening er en forrygende flerstrenget breddeidrætsforening, hjemhørende i Vilstrup Sogn. Foreningen tilbyder aktiviteter for alle aldersgrupper og sætter en ære i at ha’ fingeren på pulsen, så der hele tiden dukker nye og spændende tiltag op.

Foreningens aktiviteter foregår flere steder:

  • Foreningens klubhus, beliggende bag Vilstrup Skole, hvor der er flere boldbaner og hvor foreningen har to tennisbaner, en beachvolleybane, en motoriklegeplads, en delt multibane (delt med friskolen) og i 2021 kommer en padeltennisbane
  • Friskolens gymnastiksal.
  • Næshallen i Kelstrup
  • Den gamle børnehave, beliggende midt i Sdr. Vilstrup. Her er der bl.a. senioraktiviteter, pilates, yoga og på udeområdet dyrkes, crossfitness og jumping gym.
  • Naturen: Der laves også en del aktiviteter i det fantastiske ”udendørsrum” som er i Vilstrup sogn – skov, strand, søer og hav.

VUIF er medlem af både DGI og DIF.

Foreningen er 100 % baseret på frivillighed, men tilbyder alligevel en bred vifte af forskelligartede aktiviteter. Hovedaktiviteterne er gymnastik, fodbold, floorball, atletik, tennis og en række senioraktiviteter. VUIF har stor succes med flere såkaldte sms-aktiviteter som cross-fitness og jumping gym.

VUIF er også arrangør af flere kulturelle tilbud og samarbejder gerne med bl.a. FDF om større events.

 

Se foreningens hjemmeside www.vuif.dk

Foreningens formand: Kåre Pedersen , mobil 60 10 73 31.

Der er ALTID brug for flere medlemmer, flere frivillige, flere hænder.

Vil du være med? – Du og dine ideer er altid velkommen.